Producten

HSM-BV  levert – overeenkomstig de wensen van de opdrachtgever – hydraulische autolaad- en loskranen, meeneem-vorkheftrucks, containerinstallaties, bergingswagens, kippers en carrosserieën, waaronder laadbakken.

Hiab dealer

Daarnaast zijn wij dealer van HIAB hydraulische autolaad- en loskranen. Dat betekent dat wij elk beschikbaar type leveren. Samen met de opdrachtgever berekenen wij de capaciteit die de laad- en loskranen nodig hebben.

Heftrucks

Meeneem-vorkheftrucks leveren wij van Moffett. De kracht en functionaliteit van deze vorkheftrucks hebben zich volop bewezen.

Hulpstukken

Daarnaast leveren wij ook de benodigde hulpstukken waaronder:

  • Kinshofer systemen
  • A-grip stenenklemmen
  • Grijpers en bomenklemmen
  • Lasthaken en Hijsmiddelen

Servicebalie

Op onze vestiging in Utrecht kunt u terecht bij onze servicebalie voor diverse onderdelen. Losse artikelen hebben wij hier voldoende op voorraad, zoals: slangen, koppelingen, hijsmiddelen en filters. Ook kunnen we alle voorkomende hijsmiddelen certificeren.

24/7 Hose doctor storingsdienst

Hose doctor is een mobiele slangenservice die ter plaatse kapotte slangen, koppelingen of filters kan vervangen en/of repareren of een andere storing aan uw materieel verhelpt. Het aantal Hose doctors in Nederland is groeiende, waardoor wij met onze concullega’s een landelijke dienst kunnen aanbieden.

Klik hier voor meer informatie