Theo Pouw BV

Theo Pouw BV heeft recent 2 nieuwe voertuigen in gebruik genomen. HSM Utrecht BV heeft beide MAN TGS chassis voorzien van een Palfinger Epsilon Q170Z in combinatie met een Rhino 2-zijden kipper. De Rhino 2-zijden kipper is gefabriceerd uit hoogwaardig en slijtvast Hardox staalmateriaal en is geheel naar klantwens samengesteld.

Klant: Theo Pouw BV
Website

Theo Pouw BV

De firma Theo Pouw BV heeft recent de eerste van de 4 nieuwe Rhino kippers in ontvangst genomen. De Rhino achterover kipper is gemonteerd op een MAN TGS 50.500 10×8 chassis.

Klant: Theo Pouw BV
Website

Waterschap Rivierenland

In opdracht van Hiab Benelux hebben wij een opbouw mogen verzorgen voor het Waterschap Rivierenland. Het MAN TGS 26.360 chassis is voorzien van een Hiab X-HiPro 232E-3 in combinatie met een Multilift XR21Z51 haakarmsysteem.

Klant: Waterschap Rivierenland
Website

Votrans

Recent heeft de firma Votrans BV uit Soest een bijzondere combinatie in gebruik genomen. De MAN TGX 26.500 is uitgevoerd met een Hiab X-HiPro 548E-7 in combinatie met een hydraulische hijslier.
Het chassis is onder andere voorzien van een custom made kistenwand, diverse RVS kisten met railgeleider, RVS as kisten en RVS plaat materiaal. De combi keuring maakt het mogelijk om het voertuig zowel als trekker en als bakwagen in te zetten.

Klant: Votrans BV
Website

 

Gjaltema Groep

In opdracht van Hiab Benelux BV heeft HSM Utrecht BV de opbouw mogen verzorgen voor de de firma Gjaltema. De Gjaltema Groep is gespecialiseerd in steigerbouw, hoogwerkers en materieelverhuur. De Hiab XS 322 HiPro en de open laadbak zijn gemonteerd op een Scania 6×2 chassis.

Klant: Gjaltema Groep
Website

« Older Entries