Geurts Trucks

Recent afgeleverd aan de firma Geurts Trucks uit Andelst. Het Mercedes-Benz 3751 8×4 Arocs chassis is voorzien van een HIAB X-HiPro 858E-7 JIB 175X-5 in combinatie met een open laadbak van 6.300mm.

Klant: Geurts Trucks
Website

S. van Holstein Transport

In opdracht van Hiab Benelux hebben wij een opbouw mogen verzorgen voor de firma S. van Holstein Transport uit Monster. De Hiab X-HiPro 548E-9 is gemonteerd op een Scania R500 6×2*4 chassis en voorzien van diverse RVS afwerking.

Klant: S. van Holstein Transport
Website 

Gebr. van der Heiden

Recent heeft de firma Gebr. van der Heiden uit Eenmnes 2 stuks nieuwe voertuigen in gebruik genomen. Gebr. van der Heiden is gespecialiseerd in het leveren verschillende primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen en zijn actief in op- en overslag, puinrecycling en grondzeven. De twee Ginaf X6 4241 WS chassis zijn door HSM Utrecht voorzien van een 30 tons HTS-NCH kabelsysteem.

Klant: Gebr. van der Heiden
Website

Theo Pouw BV

Theo Pouw BV heeft recent 2 nieuwe voertuigen in gebruik genomen. HSM Utrecht BV heeft beide MAN TGS chassis voorzien van een Palfinger Epsilon Q170Z in combinatie met een Rhino 2-zijden kipper. De Rhino 2-zijden kipper is gefabriceerd uit hoogwaardig en slijtvast Hardox staalmateriaal en is geheel naar klantwens samengesteld.

Klant: Theo Pouw BV
Website

Theo Pouw BV

De firma Theo Pouw BV heeft recent de eerste van de 4 nieuwe Rhino kippers in ontvangst genomen. De Rhino achterover kipper is gemonteerd op een MAN TGS 50.500 10×8 chassis.

Klant: Theo Pouw BV
Website

« Older Entries